2019. évi Légfegyveres Országos Bajnokság

A Százhalombattán megrendezett légfegyveres országos bajnokságon egyesületünk versenyzői is részt vettek.

Wittmann Péter III. helyezést ért el az ifi fiúk légpuska 40 lövéses versenyszámában, Kozma Bence IV. lett, csapatban Glázer Bencével kiegészülve II. helyezést értek el. Lövőink a bajnokkal azonos eredményt értek el, azonban az utolsó sorozatuk gyengébbre sikerült, ezért lettek “csak” ezüstérmesek.

Bronzérmet nyert a Gáspár Lalita, Wittmann Péter összeállítású vegyes páros is a junior légpuska vegyes páros szám döntőjében.

Bronzérmes lett Czövek László a légpuska 60 lövéses versenyszámban SH kategóriában.

Wittman Péter V., Kozma Bence VIII. helyezést ért el a junior fiúk légpuska 60 lövéses versenyszámában a döntőben, a csapat Vittmann Péter, Glázer Bence, Tóth Mátyás összeállításban III. lett.

Hurai Viktória V. , míg a Hurai Viktória, Gáspár Lalita, Kozma Nikolett összeállítású csapat III. helyezést ért el a junior lány 60 lövéses légpuska versenyszámban.

IV. helyezést ért el a női légpuska 60 lövéses versenyszámban a Hurai Viktória, Gáspár Lalita, Kozma Nikolett összeállítású csapat.

V. helyezést ért el a Fehér Andrea-Szalai Mihály összeállítású csapat a felnőtt légpuska vegyes páros versenyszám döntőjében.

VI. helyezést ért el a Tóth Márta-Mezei Gábor összeállítású csapat a felnőtt légpisztoly vegyes páros versenyszámban.

Eredményjegyzék 10m OB

 

Ezt is nézd meg

Légfegyveres Országos Bajnokság 2024.

Egyesületünk versenyzői a Százhalombattán megrendezett légfegyveres Országos Bajnokságon vettek részt. Az egyéni versenyszámokban most nem …