2018. Légfegyveres Országos Bajnokság

Hurai Viktória nyerte a felnőtt női légpuska versenyszám döntőjét!

Hurai Viktória a VASAS-APLE versenyzője nyerte a felnőtt női légpuska versenyszám döntőjét a BHSE versenyzője, Hanák Gabriella előtt. Viktória a döntőben az utolsó két lövés előtt vette át a vezetést, majd két szép tízessel végül egy kör előnnyel nyerte meg a női légpuska versenyszám döntőjét. Kozma Nikolett is remek eredménnyel III. helyezést ért el, Gáspár Lalita VI. lett, a csapat (Gáspár, Hurai, Kozma) bronzérmes.

női puska alapverseny

női puska döntő

női puska csapat

Az országos bajnokságon a junior korcsoport versenyzői közül a Kozma Nikolett ezüstérmet nyert a légpuska versenyszám döntőjében, Gáspár Lalita V., Hurai Viktória VI. lett. Csapatunk több mint tíz körös előnnyel Országos Bajnok.

junior lány döntő

junior lány csapat

Junior lövőink a vegyes páros versenyszámban is elindultak, ahol Gáspár Lalita és Wittmann Péter kiemelkedő döntős szereplésüknek köszönhetően Országos Bajnoki címet szerzett.

junior puska mix döntő

junior puska mix alapverseny

A junior fiúk versenyszámában a tavaly még serdülő korcsoportú Wittmann Péter került döntőbe, ahol VII. lett. Glázer Bencével és Kozma Bencével egy csapatban bronzérmet nyertek.

junior fiú alapverseny

junior fiú döntő

junior fiú csapat

Legfiatalabb lövőink az ifi puska 40 lövéses versenyszámban is elindultak, Wittmann Péter V., Glázer Bence VII. lett. Kozma Bencével kiegészülve a csapat II. lett.

Románszki Péter, Deák Bálint Péter, Tóth Mátyás összeállítású APLE-VASAS “A” csapat IV. lett, míg a serdülő fiúkból összeállított APLE-VASAS “B” csapata Jáger Tamás, Vida Benedek, Keresztesi Ákos összeállításban 11. helyezést ért el.

ifi fiú egyéni

ifi fiú csapat

Vida Veronika az ifi lányok között versenyezve ért el jó eredményt.

ifi lány alapverseny

Férfi puskás illetve pisztolyos lövőinknek a döntőbe jutás most nem sikerült, az eredményeket lent nézhetitek meg.

férfi puska alapverseny

felnőtt puska mix alapverseny

férfi pisztoly alapverseny

férfi pisztoly csapat

 

Ezt is nézd meg

Légfegyveres Országos Bajnokság 2024.

Egyesületünk versenyzői a Százhalombattán megrendezett légfegyveres Országos Bajnokságon vettek részt. Az egyéni versenyszámokban most nem …